Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@07:32:23 GMT

بدترین رمزهای عبور 2020 را بشناسید

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۳۶۱۰۲

بدترین رمزهای عبور 2020 را بشناسید

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از زومیت، گذرواژه یکی از عوامل امنیت مهم حساب کاربری در فضای مجازی است. می‌توان رمزعبور را به کلیدی تشبیه کرد که تنها با آن می‌تواند وارد گاوصندوق پر از اطلاعات شد. با وجود اهمیت بسیار فراوان این عامل افرادی هستند که هنوز رمزعبور نامناسب و آسان برای حساب کاربری خود استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بخواهیم واقع‌گرایانه به این مسئله نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که همه‌ی انسان‌های نمی‌توانند رمزعبور مناسب انتخاب کنند و هیچ‌وقت نیز قرار نیست همه از رمزهای عبور قدرتمند استفاده کنند. درحال‌حاضر، مردم حساب‌های کاربری زیادی دارند که باید از آن‌ها مراقبت کنند و انتخاب رمزهای قدرتمند برای هر‌کدام از آن‌ها مطمئنا برای همه امکان‌پذیر نیست. کاربران رمزی را دوست دارند که بتوانند سریع به‌خاطر بیاورند و نیازی نباشد برای نوشتن آن زمان زیادی صرف کنند. همچنین، مردم عموما از یک رمز در چندین حساب کاربری در پلتفرم‌های مختلف استفاده می‌کنند.

تاکنون، افراد و شرکت‌های مختلف برای تشویق کاربران به استفاده از رمزهای قدرتمند تلاش‌های زیادی کرده‌اند؛ اما همه‌ی آن‌ها بی‌ثمر بوده‌اند. از‌جمله‌ی این تلاش‌ها می‌توان به نرم‌افزارهای تولیدکننده‌ی رمزعبور اشاره کرد که می‌توانند در کمتر از یک ثانیه به شما رمزعبور عالی و قدرتمندی ارائه دهند. حتی برنامه‌هایی نیز طراحی شده‌اند که می‌توانند مکانی برای ذخیره‌ی رمزهای عبور کاربران باشند و تنها کافی است رمزعبور خود برنامه را حفظ کنید. برخی وب‌سایت‌ها حتی برای ازبین‌بردن کامل رمزهای عبور سنتی سرمایه‌گذاری زیادی کرده‌اند.

با وجود تمام تلاش‌های چند سال گذشته، باز‌هم کاربران رمزعبورشان را چندان تغییر نداده‌اند. اکنون که در هفته‌های پایانی ۲۰۲۰ هستیم، فهرستی از ۲۰۰ رمزعبور رایج منتشر شده است که شباهت بسیار زیادی با فهرست سال گذشته دارد. این موضوع نشان می‌دهد که هنوز حساب‌های بسیاری در سراسر اینترنت وجود دارند که در‌مقابل حمله‌های هکرها آسیب‌‌پذیر هستند. درست است که مهاجمان همیشه راه‌های جدیدی برای دسترسی به اطلاعات کاربران پیدا می‌کنند، کاربران خود باید در مرحله‌ی اول شاه‌‌کلید حساب خود را به‌راحتی دراختیار آن‌ها قرار ندهند.

 

طبق فهرست NordPass، پنج رمزعبور از بدترین رمزهای عبور ۲۰۲۰ به‌ترتیب عبارت‌اند از: ۱۲۳۴۵۶، ۱۲۳۴۵۶۷۸۹، picture1، Password و ۱۲۳۴۵۶۷۸. به‌غیر از picture1، برای ورود به حسابی که از دیگر رمزهای یاد‌شده استفاده می‌کند، به کمتر از یک ثانیه زمان نیاز است. بعضی فکر می‌کنند که اگر رمزعبور بسیار آسانی روی حساب خود قرار دهند، هکرها نمی‌توانند به آن‌ نفوذ کنند؛ در‌صورتی‌که این عقیده کاملا نادرست است. اکنون در عصری هستیم که برای نفوذ به حساب‌ها از ابزارهای مختلفی استفاده می‌شود که می‌توانند در یک ثانیه چندین رمزعبور مختلف را امتحان کنند و در اکثر مواقع، هکرها خود به‌صورت دستی این کار را انجام نمی‌دهند؛ درنتیجه برای رسیدن به رمزعبوری مانند ۱۲۳۴۵۶۷۸ به صرف زمان زیادی نیاز نیست.

اگر برای درست‌کردن رمزعبور قدرتمند به کمک نیاز دارید، NordPass  چند توصیه کرده است که می‌تواند در این مسیر کمک‌کننده باشد. در ابتدا، باید این مسئله را به‌خاطر بسپارید که هیچ‌وقت از یک رمزعبور در چند حساب کاربری استفاده نکنید. هر حساب باید رمزعبوری اختصاصی با حداقل ۱۲ کاراکتر داشته باشد. همچنین، استفاده از حروف بزرگ‌و‌کوچک و نمادها و اعداد می‌تواند خطر هک‌شدن رمزعبورتان را کاهش دهد. درضمن، بهتر است در بازه‌ی زمانی خاص، برای مثال هر ۹۰ روز، رمزعبور خود را تغییر دهید. این چند کار می‌تواند از دسترسی سودجویان به رمزعبور حساب کاربری شما جلوگیری کند.

البته راه آسان‌تری نیز وجود دارد: استفاده از نرم‌افزارهای مدیریت رمز برای ساخت رمزعبور. این برنامه‌ها از یک رمز اصلی استفاده می‌کنند که با وارد‌شدن به آن‌ها می‌توانید به همه‌ی اطلاعاتی پیشین دسترسی داشته باشید. با استفاده از چنین نرم‌افزارهایی، می‌توانید برای هر حساب خود، رمزهای پیچیده و منحصربه‌فرد تولید کنید. اکثر نرم‌افزارهای مدیریت گذرواژه حتی می‌توانند برای تسریع در روند ورود به سیستم، مکان خالی مربوط به گذرواژه را به‌صورت خودکار پر کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: رمز عبور پسورد کامپیوتر امنیت حساب کاربری رمزهای عبور حساب کاربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فرار بزرگ پرسپولیس از بدترین سناریوی ممکن در دقیقه 95
  • پسورد Password و حقایق جالب آن
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • پسورد و حقایق جالب آن
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • شهید جوادی را بهتر بشناسید
  • سکوهای خالی: بدترین استقبال فصل از بارسا
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس