Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@11:00:41 GMT

ترفند برای داشتن رمزهای سخت

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۳۹۱۱۸

ترفند برای داشتن رمزهای سخت

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری، همیشه باید یادتان باشد که هیچ وقت رمزهایی مثل تاریخ تولد، شماره موبایل‌تان یا ۱۲۳۴۵۶ را به‌عنوان گذرواژه‌تان انتخاب نکنید. یک رمز سخت، طولانی و بی‌نظم است. هرقدر گذرواژه طولانی‌تر باشد، برای دستیابی به آن باید زمان بیشتری صرف کرد. رمز عبور طولانی فارغ از محتوای آن، به‌خودی خود امنیت بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دیگر موارد حائز اهمیت برای انتخاب رمز‌ عبور، بحث بی‌نظمی آن است. این یعنی مثلا یک رمز عبور ۸ کاراکتری مانند ۰۱۲۳۴۵۶۷ امنیت بسیار پایین‌تری نسبت به رمز عبور ۵۸z@L#?T  دارد، زیرا در مورد دوم، نظم خاصی دیده نمی‌شود. هرقدر این بی‌نظمی بیشتر باشد، امنیت آن هم به همان نسبت افزایش می‌یابد. ایجاد و به یاد سپردن این رمزها سخت است اما سایت Make Use Of، ۴ابزار مشهور و خوب برای این کار معرفی کرده است. یادتان باشد که مرورگرهایی مثل کروم، قابلیت حفظ و ذخیره رمزهایتان را دارند پس ترسی از انتخاب رمزهای سخت نداشته باشید.

LastPass

LastPass یک ابزار مشهور در زمینه مدیریت گذرواژه‌هاست و ابزار آنلاین آن یکی از بهترین ابزارهای موجود برای ایجاد رمز‌ عبورهای ایمن محسوب می‌شود. اگر می‌خواهید تمام رمز‌ عبورهای اکانت‌های خود را به‌صورت ایمن ذخیره کنید، می‌توانید از اپلیکیشن‌های دسکتاپ و تحت وب LastPass  بهره ببرید. اگر هم تمایلی به این اپلیکیشن‌ها ندارید، بهتر است سراغ ابزار آنلاین آن بروید.

 Dashlane

Dashlane یکی دیگر از ابزارهای مشهور در زمینه‌ مدیریت رمز عبور به‌حساب می‌آید. علاوه بر این باید گفت که استفاده از این ابزار آنلاین مربوط به ایجاد گذرواژه ایمن کاملا رایگان است. مانند LastPass، در این سایت هم برای ایجاد گذرواژه مورد نظر می‌توانید موارد زیادی را مشخص کنید تا رمز عبور نهایی با توجه به سلیقه شما ایجاد شود. در ضمن این ابزار از رابط کاربری جذابی هم بهره می‌برد.

 Perfect Passwords

استیو گیبسون (Steve Gibson) یک برنامه‌نویس و متخصص امنیتی مشهور است و این سایت که در زمینه ایجاد گذرواژه‌های ایمن فعالیت می‌کند، از ۱۰ سال قبل تا حالا این خدمات را ارائه می‌دهد. ابزار Perfect Passwords از الگوریتم‌های پیشرفته‌ای برای ایجاد رمز عبورهای بسیار پیچیده استفاده می‌کند. با هر بارگذاری سایت، 3رمز عبور جدید ایجاد می‌شود که مورد اول از ۶۴ کاراکتر بهره می‌برد و 2مورد بعدی دارای ۶۳ کاراکتر هستند. از بین این ۳مورد، رمز عبور مبتنی بر سیستم ASCII بیشترین امنیت را دارد و افرادی که به‌دنبال افزایش حداکثری گذرواژه‌های خود هستند، می‌توانند از این سایت بهره ببرند.

 Secure Password Generator

این ابزار هم یکی دیگر از مواردی است که برای ایجاد گذرواژه جدید، دست کاربر را حسابی باز می‌گذارد. به‌عنوان مثال علاوه بر انتخاب حروف بزرگ و کوچک و نمادها، می‌توانید مشخص کنید که این رمز عبور حاوی عدد ۰ و حرف O یا مثلا کاراکتر ( نباشد. این ابزار همچنین از قابلیتی بهره می‌برد که به شما اجازه می‌دهد تنها این رمز عبور در سیستم شما ایجاد شود و این یعنی برای خلق آن از اینترنت استفاده نمی‌شود. برای افزایش امنیت توصیه می‌کنیم که این گزینه را فعال کنید.

۴ابزار  برای فراموش نکردن رمز

ایجاد و به یاد سپردن رمزهای خاص سخت است اما سایت Make Use Of ، ۴ابزار مشهور و خوب برای این کار معرفی کرده است. یادتان باشد که مرورگرهایی مثل کروم، قابلیت حفظ و ذخیره رمزهایتان را دارند پس ترسی از انتخاب رمزهای سخت نداشته باشید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: هکر رمز عبور گذرواژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۹۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • زبان طنز نیشدار است
  • پسورد Password و حقایق جالب آن
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • پسورد و حقایق جالب آن
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • تصاویر هوایی از جاده ای که از وسط سیل هولناک عربستان عبور می کند | ویدئو
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟